Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Csodálatos a kereskedelmi televíziók világa. Volt szerencsém látni, ahogy a nagy "közroma", mindenki Győzikéje egy nap idegösszeomlik és még ugyanaznap felépül. Ebből alig tértem magamhoz, máris egy újabb csemegét kínált a csirkés tv. Max 3000. Sajnos az elejéről lemaradtam, így egy darabig abban a tudatban néztem, hogy biztos valami helyes kutyusos film, mint az Úton hazafelé. Amikor a szépséges eb furán kezdett viselkedni, fékkábelt rágott szét, hogy átmeneti gazdája pasiját megölje, akkor gyanút fogtam és a textre kapcsoltam. A génmanipulált kutya, (aki úgy rejtőzködik, mint egy kaméleon, erős, mint egy grizli, és fára mászik, mint a macska) a rendező és a forgatókönyvíró minden igyekezete ellenére szimpátiát keltett. A végén persze megölték. Ilyenkor visszasírom a hétfői adásszünetet, a jogi esteket, vagy még akár a Családi kört is. Elképzeltem, hogy az utóbbi milyen XXI. századi témát dolgozhatna fel. "Hogyan látta Béla a fecskendőt a fejére szorult csavarlazítós zacsin át, miközben mostoha apját darabolta". Néha gyűlölöm, ezt a világot.

 

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. április 12. kedd.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr264262465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása