Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő
Hogy bassza meg most már valaki ezt az egész rohadt életet és minden gennyes humanoidot, akiben sem érzés sem felelősségtudat nincs. Rohadt mód kész vagyok. A gyárban lötyög a szar és nyakig ér, közben Kökény gazdái akik 1,5 hónapja még a legtökéletesebb örökbefogadó szülőknek tűntek ma jelezték, hogy visszahoznák a manót, mert nem jól mérték fel a körülményeiket."néha még bepisil, felugrál a kisebbik lányomra és így végigkarmolja." Szegény ti! Miért nem lövitek le azonnal azt a vérebet, hogy ne zavarja többé a rohadt kis hétköznapjaitokat. Undorító, hogy 4 hónaposan még nem teljesen szobatiszta és annyira szereti a kisebbik fattyadat, hogy felugrál rá. Ti meg egyébként kapjátok be-gondoltam. Ehelyett csak annyit kérdeztem: Mikor hozzátok vissza? Mert a legjobb volna mielőbb. Bocs, a legjobb az lett volna, ha el sem viszitek. Szóval Kökény érkezik.
POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. február 24. csütörtök.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr214262440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása