Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Na megvolt a mai családi nap. Hihetetlen, hogy Töki mennyire képtelen figyelni a részletekre. Megkértem, hogy vegyen apámnak egy üveg bikavért. A rá jellemző eleganciával és nagyvonalúsággal választott egy drágább darabot, melyen boldog szülinapot felirat volt. Aztán egy pillanatra pánikba esett, összekeveredtek a dátumok,a nevek és a hozzájuk tartozó ünnepek a kicsi fejében, és arra jutott, hogy apámnak mégis inkább névnapja volt és kisCsének volt szülinapja.Visszasétált kicserélte és hozta büszkén a palackot. Még jó, hogy anyámnak mindig van B. és talán még C terve is, így kimentett egy üveg pezsgővel, a bort pedig elsütöttük, mint névnapi elő-ajándékot. Drága Tökim egész sokáig görcsölt volna a történteken, de igyekeztünk anyámmal elbagatellizálni a dolgot. Én így szeretem, saját állítása szerint is csak a minket érintő jeles napok dátumait tudja a fejében tartani. Hazaérve természetesen mindkettőnket elnyomott a buzgalom, így nyugdíjasokhoz méltóan ledőltünk a kanapén és bealudtunk a Rózsaszín Párducon, pedig még mindig kurvajónak tartom. Félálomban még láttam dögit amint a fejemnél dekkol és titkon abban reménykedik, hogy elmegyek a helyéről és végre felfekhet a kanapé jobb sarkába, ami normális körülmények között neki van fenntartva. Nem így lett és sértődötten kivonult a hálóba a lelkem.

Most nem tudom, hogy csak az üres túrórudis papír miatt ül mellettem, vagy talán a géphez akar leülni mint a múltkor. Biztos sokkal bölcsebb és tartalmasabb volna az Ő mondandója, mint az enyém.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. február 20. vasárnap.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr574262439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása