Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Pénteken megvolt a nagy beszámoló meeting a gyárban. Homlok sokkal jobb arc, mint Blade, de halál természetesnek veszi, hogy az ember 2 nap alatt felgöngyölíti a fél éve elmaradt dolgokat és az ugyanennyi idő alatt keletkezett szart is kilapátolja. Van még egy hetünk, hogy képbe kerüljünk aztán..... Semmire sem marad időm, minden energiámat leköti a káosz felszámolására való törekvés. Az is kiderült, hogy Blade gyakorta tüntette el négyértékű fúrógépek mintadarabjait. Hm, szimpatikus, és még ő pofázott, hogy zárjuk a cellánkat, mert lopnak. Mindig mondtunk B-vel, hogy tudhat valamit.

Zséef tegnap nyelvvizsgázott, este hívott, hogy a szóbeli piszok jól ment, de az írásbelin megszívta. Ja, ha minden 5. órára jár el valaki , akkor ez igencsak esélyes. 10 éves pályafutásom alatt ő az első failure.Vagy Ő nagyon gáz, vagy én nem vagyok már a régi.

A tegnap estére tervezett nyugdíjas lasagne-parti meglehetősen zártkörűre sikerült. Bee beteget jelentett, Frakk pedig elaludt díszletépítés közben. Így Roló és J. társaságában "izgultuk" végig a Vegasztárt és készítettük el a búcsúdal genya változatát. Roló aztán lelépett, hogy az estét Erőszakos SZP-nél fejezze be. Ma nyugis nap lesz anyáméknál ebédelünk, apám hazatértét és születésnapját megünnepelendő.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. február 20. vasárnap.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr344262433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása