Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

A délután megint nem úgy alakult ahogy elterveztem. Órakezdés előtt 10 perccel csörgött a telefon. Tudtam, hogy Zséef az és kibúvót keres. Annyira "hegyi" lány, hogy 20 centis hóban már nem tud lejönni kocsival. Gyalog meg derogál. A hóolvadásban bízva holnapra tettük át a maratoni órát. Én azért a nyelvvizsga előtt egy héttel kicsit jobban törném magam.

Bruce káprázatosat alakított.A történethez hozzátartozik, a kaputelefonunk története, ugyanis azon néha beragad egy gomb és akkor sípol, így ilyenkor használhatatlan. Már itt kellett volna lennie, amikor csörög a telefon.

-Szia Cindy itt állok a kapu előtt és nem jó a csengő.-Na figy Bruce, mondom a frankót! Ököllel zúzzál a mikrofonra egy oltárit és minden ok lesz.

-Rendben Cindy

Egy másodperc múlva csengetett. Beengedtem és örömmel újságolta, hogy egy szomszédot is sikerült beengednie, miután instrukciómat követve nem ököllel ugyan, mert ahhoz hideg van, de lábbal megoldotta a szervizelést.

 

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. február 13. vasárnap.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr194262429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása