Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Töki szóvá tette, hogy alig esik szó róla. Megpróbáltam levezetni neki, hogy ide többnyire csak a sirámaimat írom le és vele kapcsolatban ilyenek nincsenek. Vagy ha mégis akkor minimális. Töki jó ember, fennállásunk óta 3 nagy veszekedésünk volt és ez szerintem nem sok 12 év alatt.Mondjuk az megint más kérdés, hogy ez nem rajtam múlt, hiszen a vérmérsékletem nem indokolja. Kétségtelen, hogy ő a legjobb dolog az életemben. Nemrégiben meghoztuk közös életünk sokadik komoly döntését. Idén nyáron kiporszívóztatom a fészkeimet és indul a gyerekproject. Hulljon a sok rohadt kis vértömlő. A takarítás után egy évig holtbiztosan fogamzóképes leszek, így minimálisan is van 365 próbálkozásunk. A nagy létszámban és gyorsan mozgó, hosszú életet élő kis sejtjeinek létezése új értelmet nyerhet. Az már teljesen mindegy, hogy milyen nemű kisemberben ölt testet. Ettől a döntéstől új lökést kaptam, kezdem újra elhinni, hogy nő vagyok és anya lehetek. Ömlengés off.

Itt járt ma Roló barátném, akit tavaly óta nem láttam. Szerencsére magára szedett néhány kilót, így újra emberi külseje van. Elmesélte kudArc történetét töviről hegyire. Persze most is véleményt nyilvánítottam és tanácsokat adtam tudván, hogy úgyis saját belátása szerint dönt. Hihetetlen, de most először ő is ugyanúgy gondolkodott, így sebtiben, közel 2 óra alatt megírtuk T.-nek a szakító levelet. Nem akarok dicsekedni, de kurvajó lett, anélkül, hogy az ilyenkor megengedett genyózás mennyiségét meghaladtuk volna. A kedvenc mondatom akkor is a "Légy karitatív, de vedd észre, hogy közben elveszítesz. Megmarad neked a csupasz kis egy hatvanas, a "makulátlan szépség" mert az a biztos és jól bevált, az unalmas hétköznapok garanciája, gráciája, vagy emigráciája". Búcsúzóul ezt kapta még a gyökér : " Desszertnek ajánlanék egy kis házi sava(new)ságot, mert a Sacher torta már elfogyott... És ettől tényleg jobb lett Rolónak. Feldobta a tudat, hogy be merte vállalni, hogy végre kimondta. Nem tudom, hogy holnap majd hogy érzi magát ettől,talán visszatáncol, újraértelmezik a kapcsolatukat, vagy tényleg befejezte. Az viszont biztos, hogy ma úgy tűnt túl van rajta. May the force b with u darling.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. február 6. vasárnap.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr964262423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása