Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Insomnia rulah. Ha az ember nem tud aludni akkor mindenféle baromságon kezd gondolkodni. Kivételes helyzet állt elő, ugyanis nekem még baromságok sem jutnak most eszembe. Holnap azaz ma be kell mennem a "gyárba" mert újabb petting lesz. Egyre jobban alakul, mire hazajövök, már kellőképpen fel leszek izgatva. Na de most komolyan, ma lesz a nagy szembesítőshow. Bemutatják az új földesurakat akik tegnap érkeztek. Nevüket nem lesz nehéz megjegyezni, hiszen mindkettejüké ugyanaz mint Bladeé. Így semmi újat nem kell megtanulni. B. szülinapi ajándékát már összekészítettem, remélem boldoggá teszi valamelyest. Eredetileg azt terveztem, hogy hóesést generálok a kedvéért, de minden erőveszítésem hiábavaló volt. Most vagy veszek egy csomag vattát és az asztalára tépkedem vagy a fejére borítok egy csomag porcukrot. Nem tudom, reggelig még eldöntöm melyiknek örülne jobban.

Tegnap elgondolkodtam, hogy Blade és HB távozásával  mekkora űrt hagy maga után. Nem "csillan ki" többé semmi. A "good choice" a "non plus ultra" és a "mi a here" is már csak egy letűnt kort idéznek. Mi lesz így velünk?Mik lesznek az új szófordulatok, amiket meghallva cinkosan nézünk össze és küzdünk a feltörő kacagással? Kéne ide egy rekviem. Átírjuk az álmodj kiáltványt és máris meglesz a hulló csillag dal.

Egy good choice voltál azt mondják, de nem vigyáztunk rád.....

Homlok a szélben

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. február 4. péntek.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr234262422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása