Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Ma "kicsillant", hogy Blade-nek és HB-nek liasonja van. Igazából nem érdekel , megérdemlik egymást. Én viszont egy kicsit sem szolgáltam rá, hogy egy újabb feladatot testáljon rám pálcika. Thököm. Most már szinte semmit nem csinál, de azt legalább hibásan. Jövő héten azért is szabadságra megyek, elegem van.

B kolléganőm kivirult, mióta R, a gradient umbrella tesz róla. Drukkolok nekik! 7 hónapja közös a fogvatartónk, de még ilyen kiegyensúlyozottnak nem láttam. Olyan klasszul összekapta magát. Most már azt is kinézem belőle, hogy legközelebb lerúgja tahó Andrást, ha tesz egy kétértelmű megjegyzést Tahó andris egy igazi kis kíngörcs, aki normális emberi kapcsolatok kialakítására születésétől fogva képtelen. A nő szerinte dugnivaló, ostoba teremtmény. "Kár", hogy E. ma megsemmisítő csapást mért rá. Emberünk behúzott füllel és farokkal távozott az oltást követően. Az a gond a fajtájával, hogy képtelen változni és sosem tudatosul benne, hogy a baj forrása saját maga.

Itthon újra kellemes. Hétvégén steril műtővé varázsoltuk a lakást. Ennek az lett a következménye, hogy a szombat éjszakát "Jézus a kereszten" pozitúrában töltöttem, ugyanis a karjaim mozdíthatatlanná váltak. Megpróbáltam külső segítséget igénybe venni, de úgy sem sikerült. Vasárnapra összeszedtem magam és hogy apámnak kedveskedjek, csirkét sütöttem. Akkor még nem sejthettem, hogy a másik három látogatója is így tesz. Jutott neki mézes-mustáros, currys, és rozmaringos. Gondolom a szobában fekvő összes postoperatív azt evett. Kellemes kis társaság, az átlagéletkor 70 lehet és azon,  hogy ez a szám kétjegyű maradjon apám jelenléte sokat lendített. Vannak eresek és billentyűsek, hamarosan fel is állhat belőlük a két gombfoci válogatott. A billentyűsek mókás csapat. Hangokat hallanak. A újabb beültetések ugyanis kerámiából készülnek, és állításuk szerint tökéletesen hallható ahogy dolgozik a kis cucc odabent. A ritmusérzékükkel már nem lesz baj életük hátralévő részében. Na, nem ízetlenkedek. Bubu holnap levonul Sopronba, ott békében tud regenerálódni, mert a távolság miatt nem zaklatják a rokonok és a barátok. Mi is hagyunk neki egy lélegzetvételnyi időt, egészen szombatig.

 

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. január 25. kedd.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr264262410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása