Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Ma megint bőgtem. Elegem van, érzelmektől mentes tuskó akarok lenni, vagy áthatolhatatlan páncélt növeszteni. Nem értem miért kell zokogásban kitörni, ha egy általam 2,5 hónapon át gondozott, kb 300 g születési súlyú vizslakölyök szerető családra talál, és úgy dönt/ünk, hogy új helyre költözik. Az elmúlt két hét során ezt hatszor csináltam végig. Ilyenkor mindig próbálok a "rémséges" félötös ébredésekre gondolni, meg arra, hogy naponta 20-30 különböző színű és árnyalatú kaksit szedtem össze, gondos áttekintés után,benne idegen anyagokat fürkészve. A felszecskázott gyümölcskosár és annak elfogyasztott tartalma is eszembe jut. De ez mit sem segít. Mert kétségbe ejt a tudat, hogy este hazajövet már csak nyolc könyök jelenik meg az alom párkányán, négy pici szempár követ a tekintetével, hogy aztán tizenhat lábon elém rohanjon. Rohadt egy dolog, úgy érzem magam, mint a kereskedelmi tv-k valóságsóiban. Minden héten "kiszavazunk" pár lakót. Ma Herceg költözött. Vadász lesz és mellesleg egy 1,5 hektáros "kertben" garázdálkodhat majd, ahol van tó, vadkacsák. Mégis amikor az ajtóból visszafordult, úgy tűnt a tesójai közé jobban vágyik, mint a paradicsomba. Na, nyáladzás vége. Feleskettem eddig minden friss-gazdit, hogy rendszeresen küld képet és hagy elérhetőséget. Most már csak abban reménykedem, hogy az emberismeretem nem hagyott cserben.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2004. december 19. vasárnap.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr404262385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása