Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

A minap fantom-dugulás miatt ki kellett ürítenem a fürdőszobai szekrény és az újrarendezés közben leltározni és nosztalgiázni támadt kedvem. Sikerüklt felidéznem, hogy hogyan lett szokványos tartalomból előbb bővített, majd extrém készlet.

Első lépésben, mint minden normális nő kelléltárában nem volt más csak betétek és tamponok. Aztán az idő előrehaladtával helyet kaptak a terhességi tesztek. Mezei pipettás, digitális, otthonról hozott és helyben vásárolt. Amikor ezek már igazán pazarlónak minősültek, akkor harcolta ki helyét a polcon az ovulációs teszt, az eddigi egyetlen, amelyből időről-időre sikerül pozitívat produkálnom...

Szóval épp ezek a gondolatok futottak át az agyamon, amikor a sikkes, nagy műgonddal fertőtlenített, majonézes dobozhoz értem a pakolásban. ' Az inszeminátor kit '- röhögtem fel hangosan, de némi kínnal a hangomban. Másoknak talán pesszárium, vagy éjszakai fogszabályzó pihen a szekrényében, nekem pedig itt ez a kis 20-25 cm hosszú csövem, egyik végén szeleppel, a másikon tapadókoronggal, de persze csak szakember használhatja és még az ő kezében sem biztos, hogy csodát tesz.

Több hely már nincs a szekrényben, így a msáodik lépcsőben alkalmazott százfű-főzetet kénytelen vagyok a konyhában tárolni.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2012. november 21. szerda.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr475314889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása