Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Állítólag minden hatodik pár érintett a kérdésben. Ez a hivatalos statisztika, amit én bátorkodtam, kizárólag elméleti síkon, minden tudományos eszközt és információt figyelmen kívül hagyva továbbgondolni. Tételezzük fel, hogy az érintettek közül minden 3. képes felülkerekedni időlegesen, vagy véglegesen a nyomorán. Az így felülkerekedők közül mondjuk minden 5. tud akár nevetni is rajta, kivéve a skorpió jegy szülötteit. Ezzel a bizonyítással értelmet nyer, hogy nem minden terméketlen veszíti el a humorát, csak az, aki egyébként is savanyú volt, illetve aki zodiákusan is erre van kalibrálva. Viszont aki nem veszíti el, abból hová lesz? Miért is vagyunk a kezdeti időszakban képtelenek arra, hogy lazán, kacagva birkózzunk meg a teherrel? Elméletem szerint, ebben semmi más nem játszik szerepet, mint a nőségünk. Mert csakúgy, mint a hírnévből, a szenvedésből is jár nekünk 15 perc, igény szerinti létszámú közönség előtt, de akkor a leg szívetszaggatóbb, ha 20-50 fő közötti csapatot vonunk be. Még ütősebb, ha egyszerre. Én a 30. születésnapomon akartam bejelenteni, de sajnos előtte költöztünk, így csak egy vadidegen, kis létszámú, francia ajkú csapatot tudtam volna elkápráztatni az oscargyanús alakításommal, így meg sem próbáltam. Mindenkit arra kérek, hogy ne operáljon az elfojtás lehetőségével, mert hosszútávon sokkal károsabb lehet, és könnyen vezethet oda, hogy évekkel később morbid meddőségi blogba kezd. Nem akarok belebonyolódni, de ismerek valakit, aki már látott olyat, aki találkozott ilyennel...Éppen ezért köpd ki, add ki magadból. Járj eggwatchers klubba. Úgy könnyebb lehet.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2012. november 26. hétfő.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr675371505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása