Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Az elmúlt hetekben itthon voltam és érdekes, ám teljesen haszontalan megfigyeléseket tettem, így hogy ne legyen az enyészeté mindenképp meg kell osztanom magammal.

Aki a magas lázzal és agytakonnyal járó betegség kezelésére, viccesen a kalapkúra nevű népi gyógymódot javasolja, annak ezúton üzenem, hogy tapasztaljon és aztán legyen okos. A bőrlégzés önmagában kizár mindennemű "küzdelmet", kivéve a túlélésért folytatottat. Bár az igaz, hogy benyomva vidámabban vonul csatába az ember.

A belga közvélemény kutató és reklámcégek egy átlagos napon négyszer hívnak fel minket különböző termékismertetőkkel, vagy a vásárlási szokásainkat érintő kérdésekkel, így már tudom, hogy kik azok, akik megvárják míg bekapcsol a rögzítő, de sosem hagynak üzenetet. A rendszer kijátszásában kapóra jött a szolidan mutált hangom, így amikor a "Bonjour Monsieur"- intro után Mme Soleil-t kérték, simán letagadtam magam.

A zajokból ítélve DeMulder néni heti három alkalommal tart ördögűzést otthonában. A gyakori ismétlések miatt feltételezem, hogy sikertelenül.

Ha valaki mindez idő alatt esetleg engem figyelt volna meg, akkor láthatja, hogy egy átlagos, betegségben töltött hét során 180 db zsebkendőt, 2 könyvet, 8 filmet, 27l teát és tetszőleges mennyiségű, gyógyszernek nem minősülő terméket fogyasztottam el. Ráértem...

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2011. november 5. szombat.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr794264037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása