Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Közeleg a pride napja. Így, vagy úgy, de mostanság "melegség' járja át a legtöbb médiumot és ez alól a blogvilág sem kivétel. Számos posztot és cikket olvastam el, és ami a hozzászólásokat mérlegelve a leginkább elborzaszt, az a mérhetetlen ostobaság. Mert lehet valamit kedvelni, elfogadni és lehet szívből utálni. Nincs ezzel semmi gond, addig amíg az ember képes ezt civilizáltan tenni. Rettenetesen leegyszerűsítve : én pl. nem szeretem a zellert és ha az egyébként guszta és íncsiklandó levesben meglátom, akkor kikerülöm és nem kezdek látványosan okádni, és anyámat sem dobálom meg a kezem ügyébe akadó tárgyakkal, mert tudom, hogy a kis gumó az íze miatt kell a levesbe. Érted?  Azért, hogy az aranysárgán gyöngyöző leves, olyan legyen, amilyennek lennie kell. 

Ha magadat intelligens, keresztény értékeket képviselő embernek tartod, de mégis azt gondolod, hogy a békés meleg- felvonulás nem más, mint "sok aberrált buzi parádéja", akkor most egy kicsit lazulj el és figyelj.

Olvasott neked valaha az anyukád lefekvés előtt a rendíthetetlen ólomkatonáról, vagy a rút kiskacsáról? Lenyűgözött már valaha a Mona Lisa, vagy a Dávid szobor látványa? Láttad a 2001 űrodüsszeia -t ? Hallottad már a Kék Rapszódiát?  Olvastad a Rómeo és Júliát? Ha a kérdések közül akár csak egyre is igen a válasz, akkor ki kell hogy ábrándítsalak, ugyanis Shakespeare, Andersen, Da Vinci és Gerschwin csak néhány azok közül, akik  olyasmit alkottak, ami nélkül szegényebb lenne a világ, viszont mind melegek voltak. Próbáld őket a szombati felvonulás soraiba képzelni, hátha meggondolod magad és mégis inkább rántottát csinálsz a tojásokból.

 

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2009. szeptember 3. csütörtök.  |  8 komment |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr454263359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A kiraly 2009.09.04. 10:38:44

gyonyoru! :)

[Bee] 2009.09.04. 22:33:56

Zsabóka, ez azért egy kicsit túlzás. Egyéb iránt én javasolnám, hogy legyen hetero-felvonulás egyidejűleg a meleg-felvonulással, és integethetnének egymásnak amikor találkoznak. Egyelőre amúgy a tavalyi (?) eseményről amit a kereskedelmi tv-ben bemutattak, ténylegesen visszatetsző (majdnem szexuális aktus parádébuszon stb). Hívhatsz konzvervatívnak, és még sok minden másnak is, de véleményem szerint mindenkinek a szexualitása magára tartozik; úgy a "homokosnak", mint a heteronak. Hivalkodni azzal (mert minek nevezed, amikor úgy öltözve ahogy, úgy viselkedve, ahogy, ténylegesen végigparádéznak az úton?), hogy ők MÁSok? mire jó? ha ilyen hivalkodóan teszik, nem lesz más, csak puszta provokáció; egyebek mellett a normális melegekre nézve pedig szégyen amit művelnek szerény véleményem szerint. De mind1, majd egymás között biztos elintézik, legyen ez az ő gondjuk ^^ Mindezek mellett Whooppi Goldberg is bekaphatja.

Ismeretlen_21153 2009.09.04. 23:45:03

Beeke, én értem a te érveidet is, de megint az van, hogy néhány kiragadott, szélsőséges példa alapján ítélkezünk. Én pl. ugye erősen korpulens vagyok, de elvárom, hogy ne azonosítsanak a 150kg-s vetkőző fehérnemű modellekkel. Viszont ha lenne duci pride, akkor ott lennék, még akkor is, ha a fent említett hölgyek a menet elején egy kamionon vonaglanának. :)

[Bee] 2009.09.05. 12:17:04

Csak egy gondolat: esetleg nem pont a kiragadott, szélsőséges példák azok, akik miatt tojásokkal dobálóznak a másik oldalról az ugyancsak szélsőségesek? nem tudom, hogy pontosan kiket dobáltak meg, de kétségeim vannak affelől, hogy az "átlag-meleget". Nem azt mondom, hogy a dobálózás rendben van, nem értek vele egyet. De mint tudjuk, a provokációra mindig megy válasz, elkerülhetetlen, hogy ne menjen. Amanda vagyok, hogy a melegek túlnyomó része nem a szélsőséges kategóriába tartozik (öltözködésre, viselkedésre gondolok leginkább); manapság amúgy is divat az elhatárolódás, na, hát rajta! vagy "szükség" van minden divatból-homokosra vagy provokátorra, hogy erősítse a "tábort" ? egyáltalán ez a réteg oda tartozik ? vagy bárki kitöltheti a "jelentkezési lapot" és tag lesz? o.O

dzsen · http://nyavalyaim.blogspot.com 2009.09.07. 19:50:25

Jo ,hogy nem csak gyulolkodest lehet olvasni. Tenkju:) (nem vagyok MAS)

Ismeretlen_21153 2009.09.08. 11:42:47

Bee, én tiszteletben tartom a véleméyned annak ellenére, hogy az enyémmel nem egyezik. Szerinted a tojásos pöcs válogat dobálás közben, hogy "hoppá, eltaláltam egy átlag-meleget", vagy mindegy neki? Nekem az az érzésem, hogyha a pride-on mindenki öltönyben, naykkendőbenm vagy koktélruhában jelenne meg, akkor is találnának okot, hogy miért dobálják meg őket. Mi heterók sem vagyunk egyformák, van aki kihívóan öltözködik, akad aki erőteljesen festi magát, de mégsem szólja meg senki, pedig nem átlag-heteró.

Ismeretlen_21153 2009.09.08. 11:57:58

Dzsen, úgy gondolom, hogy szerencsére egyre többen gondolkodnak hozzám hasonlóan.

[Bee] 2009.09.08. 21:14:38

Zsaboka, persze, hogy nem "válogat". Viszont gyanítom, hogy a céltábla akkor sem az átlag. Mellesleg idén nem dobálták meg őket; igaz, kivételesen normálisan is öltözködtek, és nem rázták magukat a kamionon - és persze azért, mert kordon mögött álltak az ún. gyűlölködők. Persze ezt is ki lehet forgatni, mert hát hiszen "olyan időket élünk, ahol félniük kell" - (ami egyébként baromság; csak annyit van félni valójuk, mint neked vagy nekem éjszaka egyedül a sötét utcán, és nem azért, mert melegek).
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása