Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Nagy nehézségek árán bejutottam végre, de úgy kell annak, akinek hajnal négykor támad kedve blogolni, Bizonyára majd meg is kapom attól, akinek szívében szeretet van, hogy nem vagyok normális. De ha egyszer így alakult és átmeneti özvegységem (Töki ugyanis otthon van) generálta kínt csak úgy tudom oldani, ha a nap 24-órájából a lehető legtöbbet töltöm "hasznosan", akkor nincs mit tenni. Mivel a macskák utca földszinti 72 négyzetmétere,sőt a lépcsőház egy szekciója is makulátlan és a hűtőben is sorakoznak a négy napra összeállított menü hozzávalói, nem volt más választás, a héten negyedik alkalommal is igazoltam Archimedes törvényét és becsapódtam egy forró fürdőbe. Közben arra gondoltam, hogy Belpaire néni, -aki a számlamásolatokkal kapcsolatos kérésem óta nem kopogtat és a lépcsőházban is invisible üzemmódban közlekedik, "csak köszönni ne kelljen attitűddel"- vajon hallja-e ilyenor, hogy bizony nálunk zubog a víz. Én tényleg jó belga , asszimilálódni kívánó idegen módjára indítványoztam tökinek, hogy esténkét forraljunk vizet a a fazékban, de lehetőleg főzzünk benne tésztát, vagy krumplit, majd borítsuk a kádba és amennyi hideg vizet felvesz annyiban fürödjünk. Aki tisztábbnak érzi magát az megy elsőként, majd a koszosabb követi. Azért nem egyszerre, mert két bálnának kicsi a kád.   

A készülődés oka egyébként annyi, hogy virágoskert és D holnap érkezik, így végre nem leszek egyedül. Péntek reggel elszaladunk Shrek 2-ért, aki fényesre polírozva, gyönyörűen kitisztítva, alufém felnikkel, 8000km -mel a futóműveiben várja, hogy új gazdája átvegye. Fura érzések kavarognak bennem, mert ugye mégiscsak Shrek volt az első. Az elmúlt két évben jó szolgálatot tett és a szívünkhöz nőtt, de mivel hamarosan lejár a garanciája nem engedhettük meg magunknak, hogy megtartsuk és hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk mennie kell. Egy generációval fiatalabb kisöccsére ugyanott bukkantunk, ahol annak idején őrá. Tökivel megállapodtunk, hogy a névválasztásnál ezentúl is pusztán emócionális okok fognak vezérelni és attól függetlenül, hogy lesz-e a zöld ogrés mesének további folytatása, mi rendületlenül minden kocsinkat Shreknek fogjuk hívni. Az sem számít, ha nem zöld, egy a lényeg, ha gurulni fog, akkor csakis Shrek lehet.

Erről jut eszembe. Vagy a belga customer service fejlődik rohamléptekben, vagy már megszoktam, hogy mindenkinek a körmére kell nézni, de a kocsi papírjait 3 óra alatt sikerült elintéznem. Mondjuk az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy egy cetliért két napig könyörögtem Serge-nek, de végül amihez kellett, azt gyorsan elintéztem.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2008. február 28. csütörtök.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr864263078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása