Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Kicsit úgy érzem magam, mint aki egy 21. századi új és ismeretlen tudományon alapuló egyház tanainak követője lett. Ez az érzés különösen akkor fog el, amikor a számhoz emelem  az átlátszó, literes kulacsot, melyen az ál "Belső fény". A starter kit-et ajándékba kaptam újdonsült barátnémtól, aki máris szívén viseli a sorsomat. Igazából a legjobbkor jött ez a superzöld keverék, mert már elértem a Faust-stádiumot (ezt most gyorsan le is védem) és a lelkemet is eladnám az ördögnek, ha cserébe azt ígérné, hogy jelentős változás áll be a testtömeg indexemben. Nos ez a millió féle növény leveléből készült zöld cucc 4. napja az életem része. Egy mérőkanálnyi por, 16 csepp a pipettából, vízzel felenged, összeráz és issza. Issza mint a barom. Nagyjából ennyi az útmutató. A csomagoz tartozó cd-romot még nem néztem meg, viszont az ismertető alapján 4 hónap múlva egészséges és mérgektől mentes, szép vérem lesz, meg kitisztulok. Hogy Zora szavaival éljek, "pisilek mint a ló" és tisztulok mint egy felszámolás alatt álló vegyi kombinát.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. december 14. péntek.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr134263043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása