Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Pár perce még az udvaron dohányoztam és azon gondolkodtam, hogy ezen a kontinensen miért nem szokás szép keresztneveket adni a szeleknek. Ja, mert odaát nagy forgószelek vannak és kiérdemlik a "tornádó" helyett az Iván nevet? Nálunk miért nem fújhat közepes erősségű Lilla, vagy viharos erejű Zsolt? Ha a Balatonon másodfokú viharjelzés van érvényben, akkor miért nem azt mondják, hogy nagy sebességgel közeledik András és délutánra elérheti a tó északi partját? Vagy például ennek a gondolatsornak a generálóját, -ami egy 10-es skálán 8-as erősséggel fújja a pofámba az esőt-miért nem hívhatják tomboló Benoit-nak? Ilyen és ehhez hasonló megválaszolatlan kérdések nyugtalanítanak-e?

 

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. december 7. péntek.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr544263045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása