Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

 

a cikkre a cinema magazinban bukkantunk, ahová lapzárta után érkeztek a hírek.

 Oscartörténelmet írnak a magyarok!

Szabó Itván Mephistója óta ugyan néhány alkalommal már a kis szobrocska közelébe kerülhettünk, de 2008-ban már biztos, hogy történelmet írunk, ugyanis 5 magyar film is szerepel a jelöltek között. Mindannyian új felfedezettek és Ana "Függe(tlen) filmfesztiválján" mutatkoztak be először. 
Itt van mingyárt a "Menetkészen" melyet a legjobb film és a legjöbb rendező kategóriában is jelöltek. Másik esélyesünk,a "Denevérek városa", mely a legjobb visuall effectért járó szobrocskára pályázhat. Az elsőfilmes Antibaby "Szia"-ját is jelölték,méghozzá a legjobb külföldi film kategóriájában a gus nevével fémjelzett "Depresszió a WCdeszkán" viszont a legjobb forgatókönyvért száll harcba. Mimke filmje " A blogger mindig kétszer dönget" pedig a legjobb adaptáció lehet idén.
Ez az, ami még nem volt. Öt film, 6 kategória és sok-sok tehetséges magyar fiatal. Cikkünk megjelenésével egy időben már mindegyik produkció látható a magyar mozikban és a közönség soha nem látott érdeklődét mutat irányukba.

Magazinunk következő számában részletesen foglalkozunk mindegyik filmmel és bemutatjuk a mögöttük álló alkotókat is. Addig is, álljanak be a pénztárak előtt kígyózó sorokba majd töltsenek néhány órát önfeledt szórakozással. Mi már tudjuk, hogy megéri!  

a szerk.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. december 2. vasárnap.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr584263033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása