Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

A szombati ebéd után kötetlen csevegés és masszázs következett Smicike jóvoltából. SPLG kb 14:00-kor kezdett izgatott lenni és 10 percenként jelezte, hogy hamarosan indulni kell. Korábban megígértem neki, hogy berchem szent-nugátról beviszem a civilizált belvárosba, ahol blind datje volt egy Luxiba tartó pasival, aki hazavitte. Úticélunk a Diamant volt, és ha már arra mentünk akkor hazavittük a másik két vendéget is. Töki üzembe helyezte Amált a GPS-t és elindultunk. Kb 150 métert tehettünk meg, amikor megkértem SPLG-t , aki egy csinos, sudár lány, hogy bukjon le, mert pont nem látok ki tőle. A Bazilikáig minden rendben ment, de onnan hirtelen mindenki tudni vélte az utat , így Amál készséges figyelmeztetésein kívül: "Hajts be a körforgalomba"további három helyről kaptam az instrukciókat, hogy a tunnelből vajon merre hajtsak ki. "na itt most végig, egyenesen. Ez az út 3 sávos, maradj itt belül". Megjegyzem az út 2 sávos volt, de mivel a 90%-ban közel keletiek lakta negyedben voltunk, senki sem respektálta a közlekedés szabályait. Szombat délutáni dugó. Az utca emelkedik, lépésben haladunk, konstans parám, hogy ha rosszul pedálozok a seggemben álló kocsiba csúszunk. Közben jobbról egy katonai terepjáró, balról egy szakadt transporter próbál elém vágni. Előbbi meg is teszi, utóbbit sikerül lebeszélnem róla, úgy, hogy mosolyogva kipillantok és kis kezemmel nyugalomra intem, miközben azt motyogom : Langsam kiscsillag! Megindulunk, közben csadoros asszonyok próbálják a babakocsiban mosolygó Alit az autók alá tolni. Újra araszolunk, felhívom utastársaim figyelmét, hogy a jobb oldalon lévő zöldségesnél szép a szőlő, úgyhogy ha valaki vásárolni akar, nyugodtan ugorjon ki, úgysem indul meg a sor. Aztán valami csoda folytán átkeveredünk a dugón, ekkor Amál már nem beszél, hiszen hiábavaló is volna, mert az utat mindenki jobban tudja. Várom az instrukciókat, Smici kiteríti hátul a Brüsszel térképet és lázasan keres. Közben Local Judit mondja: "Itt jobbra, a következő sarkon balra. Jah, itt le van zárva!? Akkor mondjuk forduljunk most vissza ...." Végül egy Diamanthoz közelinek vélt utcában kitesszük SPLG-t, elbúcsúzunk mi pedig kiszállunk Tökivel cigizni. Közben csakúgy, mint az út jelentős részén , röhögünk és megbeszéljük hol legyen a következő megálló. LJ és Smici végül a Schuman közelében szállnak ki, mi pedig hazafelé vesszük az irányt. Ekkor még nem sejtjük, hogy az alagútnak két felénk vezető kijárata is le van zárva és a 20 perces út megtétele 1 órát fog igénybe venni.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. szeptember 19. szerda.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr124262992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása