Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Tekintve, hogy az este hosszúra sikeredett, ma nem volt előre megbeszélt ébresztés és a tervek között is csak az 5-8 km-es körzetben elhelyezkedő plázák felfedezése szerepelt. Valószínű, hogy testi adottságaim is visszavetnek abban, hogy szeressek öltözködni, de VK lelkesedése valahogy mindig képes engem is magával ragadni és egészen váratlanul olyan dolgok hoznak lázba, amelyek előtte sosem. Mai körsétánkat Töki igényeinek kielégítésével kezdtük és megvettük végre az elengedhetetlenül szükséges GPS-t. Ezzel mintegy garantáltuk, hogy a nap hátralevő részében türelmesen, sőt olykor lelkesen kísérjen minket üzletről-üzletre. Ahogy már említettem, nem vagyok egy divat diktátor, így amikor drága barátném a crocsról kezdett mesélni fogalmam sem volt arról, hogy mi az. Akkor még nem sejthettem, hogy néhány órával később a fent említett lábbeli mary jane típusának boldog tulajdonosa leszek.

Külön felhívnám a figyelmet az apró kiegészítőre, melyet mint egy gombot lehet a topánra illeszteni. Nekem margaréta, Tökinek pedig Donald duck lett a jele. Még nem pattant ki a botrány, de tartok tőle, hogy VK előbb-utóbb szóvá teszi, hogy a Casan kívül még sehol sincs leértékelés. Minden reményem a szoknyaboltban van, ahol már csak egy lépés választja el attól, hogy törzsvásárlói kártyát kapjon. Remélem holnap sikerrel járunk és számos itemmel gazdagodik a ruhatára.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. június 21. csütörtök.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr134262926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása