Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Azért voltam szomorú, mert az áhított Need for Speed Carbon itt kapható változata, csak francia menüvel rendelkezik. Csalódottságom oka, hogy az Undergroundhoz képest nem látok igazán jelentős változásokat és fáradt pedig azért vagyok, mert fentiek ellenére kurvasokat játszom vele. Ez a hivatalos verzió.

Összegyűltek a dolgok. Fáradt a munkától vagyok. Csalódott azért, mert a teamnek akalma lett volna, hogy elismerését kifejezze, de nem élt vele. És amikor ezeket és még sok minden más szart, ki akartam sírni annak a vállán, aki mindennél fontosabb, akkor ő nem átölelt, hanem további szarhalmot zúdított rám. Megjegyzem nem alaptalanul, de az időzítés akkor is pocsék volt. Mára már jól vagyunk. Ez a félhivatalos.

A f*sz kivan. Ez meg a nem hivatalos.

 

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. június 13. szerda.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr314262912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása