Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Ma kicsit hamarabb léptem le a melóból és mit ad isten kibe botlottam a bejárati ajtónál!? Persze hogy Széppár bácsiba. Miután részletesen kielemeztük a meteorológiai előrejelzéseket egy hétre előre, gondoltam rákérdezek az aknatetőre, hátha ráun a kisöreg a rendszeres, de nagyon visszafogott basztatásra és egyszer végre azt hallhatom tőle, hogy igen, meglesz. De nem, mellébeszélt megint. "Holnap, vagy holnapután jönnek megcsinálni": Jönnek? Nem az érkezés ténye lepett meg, hanem,a többesszám. Nem a katasztrófavédelmet kell hívni. Még nem, de eljöhet az az idő is. Szóval lövésem sincs, hogy mekkora apparátus fog a 40x60 aknatető helyreállításán dolgozni, de azt csak remélni tudom, hogy a munkák miatt nem lesz útlezárás és forgalom elterelés. Bár ebben az országban sosem lehet tudni. Nem fogom én ezt megérteni soha. Hiába olvasom a "mókusbogártól" kölcsönkapott  "The Art of Being Belgian" c. könyvet, az sem segít.

 

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. június 4. hétfő.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr364262896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása