Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Napok óta nem hagy nyugodni a fenti szlogen. Történt ugyanis, hogy egyik fapados légitársaság új piac után kutatva, néhány napja ilyen feliratú citylight plakátokat helyezett el Brüsszel metróállomásain. Naponta 15 ilyet látok és nem tudom eldönteni, hogy mire véljem. Az other sideon felkereshető nagyvárosok Ljubljana, Katowice, Varsó és Budapest. Én értem, hogy az utasokért folyatott küzdelemben, újítani kell. Különösen most, hogy másik fapados légitársaság nem a Brüsszeltől 60 km-re lévő vidéki repülőtérről indítja a járatait, hanem a nemzetköziről. Szóval a másik oldal. A sötét oldal. Ha oda látogatsz akkor, "may the force be with you". Azon gondolkodtam, hogy külön iparág jöhetne létre az idegenforgalomban amely csakis ilyen, a "másik" oldalra tett látogatásokra specializálódik. Szervezett utak, az "egyik" oldal  kalandvágyóbb népeinek részére.

Lássuk az utazási tájékoztatót.

Kedves utasunk, Ön a másik oldalra készül ellátogatni, így bizonyára előzetesen tájékozódott arról, hogy milyen kalandokban lehet része. Ön nagyon bátor. Vannak akik a Holdra készülnek, mások a Marsra, de ön mind között a legkiválóbb, mert ismeretlen területre, a "másik oldalra" merészkedik. Megeshet, hogy útja során néha a körülmények szélsőségesek lesznek, ezeket részben mi generáljuk mesterségesen, részben pedig majd az élet hozza. Ha Ön szervezett utunkat választotta akkor meggyőződése, hogy igenis létezhet életnek valamely kezdetleges formája a "másik oldalon is". Most, hogy Európa bővült, nem kell többé sok ezer km-t utaznia, hogy felkeressen egy harmadik világ béli, vagy annak vélt országot. Dőljön hátra, helyezkedjen el kényelmesen a padlizsán lila ülésben. Ha utastársa néha a veséjébe térdel ne lepődjön meg. Felszállás után azonnal a "másik oldalon" érezheti magát. Az út során semmit sem szolgálunk fel. Gondolja végig, mitől lenne egyébként olyan mocskosul olcsó a jegy! Utaskísérőinktől vásárolhat szendvicset, üdítőt, Ne feledje! Nálunk az árak az égben járnak. Lesz még alkalma rácsodálkozni, hogy milyen olcsó a "másik oldal". Földet érés után önnek minimum 4-5 napja van, hogy felfedezze a "másik oldal" valamely nagyvárosát. Ehhez az üléstámlák alatt elhelyezett survival kit ad majd segítséget. Igen, ha belelapozott már, akkor túl van az első sokkon, mert lehet, hogy az úti céljául választott város, már jóval korábban létezett, mint az ön szülőhazája, mi-több virágzó európai főváros volt. Nyugalom, időközben kellőképpen lemaradtak, de kérem ne lepődjön meg, hogy mindezek ellenére a szabadon választott programok között nem szerepel olyasmi, mint gyógyszer és élelmiszer segélycsomagok kiosztása a rászorulóknak. Ez még nem az az oldal. Próbálja rezzenéstelen arccal viselni azt a tényt is, hogy feltehetőleg lesznek majd emberek a "másik oldalon" akik képesek önhöz az anyanyelvén szólni, amennyiben segítségre, vagy információra van szüksége. Felfedező útjához minden jót kívánunk.

Köszönjük, hogy minket választott

the othersiders

Túlreagálom? Vagy tényleg fájó lehet, ha a mi oldalunk egyszerűen csak a "másik"?

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. május 12. szombat.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr574262876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása