Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Fenti film megtekintése után egyetlen dolog jutott eszembe. Remélem sosem leszünk olyan anyagi helyzetben, hogy Töki jelenlegi hobbija szenvedélybe majd megszállottságba csaphasson át. És aki ismer, az tudja miről beszélek.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2006. december 1. péntek.  |  2 komment |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr434262795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marcsi 2010.03.25. 22:48:49

Ezt a háromszög állást nagyon ismerem, háttérben a meglocsolhatatlan virágok, vagy legalábbis anakondai kígyómozgás kell ahhoz, hogy az elmozdíthatatlan beállítás, "mert az úgy töki-letes a hangzás érdekében" sérülést ne szenvedjen. (Mintha nem is lehetne utána visszaállítani). Ja a Jazz nálunk is megy, én csak néha vagyok fogható rá, amikor dvd formában megy a dolog, és látni is lehet valamit, vagy lecserélődik Kati Meluára, meg Robbie Williamsre, vagy Operaház fantomjára (Jeremy Buttlert imádom), de a jazzt az én fülem valahogy nem komálja. Azért locsolok rendületlenül, csak ha rajtakapnak, hogy éppen, és akkor, amikor a "szent" mindig ez ettől a zsinórtól még jobb a hangzású zene közben tevékenykedem kapom meg a magamét. :) :) :)

marcsi 2010.03.26. 08:06:03

Huh! Kísértetiesen ismerős beállítás, háttérben a boa-szambázás útján megközelíthető virágcsendélettel. Gondolom a zsinórok itt is sűrűn cserélődnek, és még mindig van vastagabb és szupibb, "de csak a hanghatás kedvéért", és már rájöttetek ti is az sem mindegy milyen dugó megy a konnektorba! Halihó!
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása