Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Ha tegnap este eljutok a gépig, akkor ezt a bejegyzést ejtem, azért is biztos hogy ezt és nem mást, mert még papírra is vetettem in advance:

Furcsa és szokatlan érzés, de nagyon jó. Érdekes kívülről nézni magamat és az egész szituációt, benne mindazokkal a szereplőkkel, akik még nem tudják, amit én tudok. Illetve azt hiszik, hogy ők alakítják az életemet, miközben még mindig ura vagyok a helyzetnek. C kolléganő úgy instruál, mintha minimum a beosztottja lennék , rendfőnök asszony pedig kivitelezhetetlennek tűnő feladatokat delegál. A legcsekélyebb gyanút sem kelthetem benne, mert előbb lesz végem mint a forgatókönyv szerintem és ezt nehezen viselném. Mosolygok, tanulok a rosszhoz is jó képet vágni és mint a leszerelés előtt álló katonák, vágom a centit.

hangsúlyozom, HA tegnap írom...

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2006. október 25. szerda.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr504262770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása