Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Mondanom sem kell, hogy nem derült ki egyértelműen sem az, hogy mi Christine foglalkozása, sem pedig az, hogy ki volt a bejelentő. Múlt vasárnap Zs-vel felmentünk Széppár nénihez, hogy megérdeklődjük mikor lesz a házban közösülés, mert ültetési idő van, és mikor jönnek számlák. Mellesleg megjegyeztük, hogy kint járt a politie. Erre persze Széppár néni "megrőkönyösödött" amiből két dologra lehet következtetni. Vagy Blaha Lujza veszett el benne, vagy tényleg halvány fogalma sem volt a történtekről. Elmeséltük, hogy a padunkat is ellopták és valaki még mindig a kertbe szaratja a kutyáját, mert gyűjtéskor kiderül, hogy ennyit a mi lányaink nem termelnek.

Padról jut eszembe. Minap elsétáltam a szemben lévő ház előtt, mert arra emlékeztem, hogy nem messze onnan van egy általános orvos és gondoltam felírom a számát, mert később még jól jöhet. Szokásom benézni az ablakokon, itt ez nem jelent nagy kihívást mert szeretik az üveget és nem sok a függöny. Ekkor pillantottam meg a szemben lévő fiatal pár otthonában egy ugyanolyan kerti padot, mint ami tőlünk eltűnt. Csak azért ütött szöget a fejembe, mert normális körülmények között, az ember nem tart öntöttvas, kerti padod a nappali közepén, még télen sem. Szóval szerintem Vágásiék voltak. Ja, csak a tényszerűség kedvéért : egy kb 25-30 Euros tételről beszélünk, amit bizonyára nem engedhetnek meg maguknak, mert minden lét elvitt a 300 m2-es ház és a két új Audi.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2006. szeptember 8. péntek.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr534262751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása