Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Pocsék napom volt ma a gyárban. Olyan dolgot kellett szőnöm amihez még szükség lett volna további három rokkapergető közreműködésére, így a határidőt természetesen nem lehetett tartani. Mindennek tetejébe 4 körül leállt a rendszer. Nem baj, nem para én már fél lábbal a zsírban vagyok. Még 48 óra és beüt a számmer holidéj, ahogy balra lentebb Cliff is megmondta.

Idősebb zsanerációról jut eszembe! Széppár néni ma lenyírta a füvet a kertünkben. Jobban mondva a közös kertben , amit mi használunk. Még pontosabban fogalmazva engedélyt kért Tökitől, hogy kerti munkát végezhessen. Csak miheztartás végett közölném, hogy természetesen nekünk kellene rendben tartani a kertet, de egyelőre még a lakással is nehezen boldogulunk. A csiszológéppel pedig kicsit durva lett volna nekimenni a fűnek. Nem akarok nagyon elmenni ezen a brico vonalon, mert lassan már egy sima "párkánygyalus" keresésre is ezt az oldalt dobja ki az engine. A lényeg, hogy ma készültek pillanatképek, amiket felnyomok majd a szokott oldalra, hogy mindent perverz felújító kedvére élvezkedhessen. Addig is itt van amint apa gépet hajt.

és a csajok teljes védelmi felszerelésben

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2006. július 12. szerda.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr774262729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása