Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Ma megint challenge day volt a munkahelyen. Kétnapos kommunikációs tréning után visszatérve más vágya sincs az embernek, mint az, hogy egyedül pattogjon 15 embernek. Beteglány (francia kolléganő), aki 4 hónapja, azaz 65 napja dolgozik nálunk, ismét beteget jelentett. Mivel ebédszünetben is bennmaradtam gondoltam szakítok 3 percet arra, hogy kiszámoljam mennyit dolgozott ebből a 65 napból. Az eredmény 42 lett. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem volt olyan hónap amikor ne lett volna minimum 5 napot távol vagy betegség, vagy szabadság miatt. Jó.

" Te nagyon intelligens vagy !" -mondta ezt a főnököm ma reggel, a tréningen tett hozzászólásaimat méltatva. Ki hitte volna?! Bókja akkor lett volna teljes, ha azt is hozzáteszi, hogy eddig ezt nem tudta...

Nirvánáék tegnapi nappal jobb belátásra tértek és új zenei irányzatot követnek éjjel 1-től 3-ig. Most blues dallamokra alszunk el, vagy éppen ébredünk.

A metrón utazva ismét szembesülnöm kellett azzal, hogy milyen kulturáltak itt a népek. 30-as anyuka babakocsit tol, felteszi a mozgólépcsőre, majd akkorát turházik az elkerített, felújítás alatt lévő részre, hogy az egy lámacsordának is becsületére válna.

Múlt csütörtökön megnéztünk egy lakást. Nagyon szép, 3 éve épült a ház, 90 m2-esnek mondják a pecót, szerintem nagy jóindulattal 75. Árban is elfogadható lett volna, csak egyetlen aprócska hibája volt. A kerület temetője kb 50 méterre fekszik tőle. Tünci kis környék, temetkezési vállalkozásokkal és krematóriumokkal körbevéve. Viszont nyugodt...

Végezetül Shrek igaz története:

Érkezésünk óta tudjuk, hogy a Zs-től való függetlenedést, a csoportos hazautazást és a szabadságot egy autó jelentheti számunkra. Olyasmiben gondolkodtunk, amiben kényelmesen elfér a két kutya hátul és biztonsággal lenyomható az 1300 km oda és vissza. Mondjuk nem egyszer. Töki már hónapok óta nézegette az autókereskedések oldalait, de konkrét elhatározás csak a múlt héten született. Mérlegeltünk, a belga vezetési és parkolási szokásokat, a rutintalanságot is számba vettük és végül használt autó mellett öntöttünk. Shrek 3 éves, 2 év garanciát ad rá a szalon és részletekben fizetjük. Jövő szombaton kapunk hozzá rendszámot és biztosítást, aztán jöjjön, aminek jönnie kell.

 

 

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2006. március 29. szerda.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr284262690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása