Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Bazzeg, bazzeg, bazzeg. Nirvanaék azt hiszik, hogyha halkan csinálják, akkor nem csinálják. Én már nem csengetek be többször. Remélem valamelyik erősítő zárlatos, és előbb vagy utóbb megoldja a problémáinkat,vagy keresnem kell egy voodoo mestert a feka negyedben. A fax kivan, hogy most már minden bejegyzésben szót kell ejtenem róluk, mert oly mértékben részei lettek az életünknek. Végül is, a hálószobánkban élnek.

Nos, rendkívül hosszú, mintegy 9 hónapos próbaidőm felén már túl vagyok. A idő múlása a HR-nek is szemet szúrt és közel 1,5 hónapos késéssel elküldte a főnökömnek az ilyenkor szokásos note-ot. Ennek az a lényege, hogyha nem elégedett a teljesítményemmel, vagy úgy látja, hogy nagyon nehezen birkózom meg a rám mért csapásokkal bízott feladatokkal, akkor ezt még idejében jelezheti, és egy brainstorming sessiont követően eldöntheti, hogy az áthelyezésemet, vagy az eltávolításomat javasolja. Tegnap megérkezett a papíros és egy közel 3perces meeting után az ügyet lezártnak tekintettük. Mellékesen megjegyezte, hogyha baja is lenne velem (de nincs), már akkor is késő lenne szólni. Az a szerencsém a nővel, hogy minden alkalommal kapok tőle visszajelzést, így sejthető volt, hogy nincs problémája, de azért jó volt ezt végre az ő szájából hallani. Annyira megnyugodtam tegnap, hogy hazaérve egy megmagyarázhatatlan belső remegés fogott el. Viszonylag hamar elmúlt.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. december 7. szerda.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr44262653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása