Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Abból kiindulva, hogy egyszerre tudnék nevetni és sírni akár depressziós is lehetnék -az egyébként is divat mostanság-, de nem vagyok. Sírnék, mert mindenki nagyon hiányzik és néha úgy érzem, hogy az első géppel hazamegyek, aztán megcsörren a telefon, jön egy e-mail vagy csigaposta egy szülinapi lappal és akkor tudatosul, hogy legalább annyian és legalább annyit gondolnak rám , mint én rájuk. De ha nem múlik a gombóc, mindig sírás a vége. Aztán ott a vigyorkényszer. Hogy végre a boldogság mellé 30 évesen elértük az anyagi biztonságot. És még mondják, hogy a pénz nem boldogít! Önmagában semmiképp, de jó a tudat, hogy nem kell a számlákkal sakkozni -melyiket adjam fel most és melyiket lehet húzni a határidőig, sőt végre mi segíthetünk a szüleinknek. Egyszóval klassz.

Mindezek ellenére azt vettem észre hogy amikor a szupertitkos hazautamat szervezem,(ha a beavatottak valamelyike elszólja magát anyámnak, az meglakol) hajlamos vagyok a "haza megyek/jövök" kettős használatára. Az is feltűnt, hogy már nem igényel odafigyelést a munkából való hazaút, hol szálljak át, melyik vonal az enyém, stb. Hétfőn lesz két hónapja, hogy itt vagyunk pedig olyan mintha tegnap lett volna a lakáskereséses és költözéses görcsölés.

Végezetül a kiegyensúlyozott kiskutyáink életének egy-két mozzanatát felrakom ide, mert Tirpi kifogásolta a fotók mennyiségét.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. augusztus 13. szombat.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr614262587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása