Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Ma reggel, amikor felszálltam a 8.50-es metróra nem gondoltam, hogy Jákobbal való kapcsolatomban bármiféle előrelépés várható. Köszönet a mérhetetlen tömegnek, friss"ismeretségünk" máris egy új szakaszába érkezett. Ő mindig elsőként áll a peronon, hogyha befut a vonat jó helyet találjon. Ma egy kicsit korábban értem a megállóba és nem láttam sehol. Aztán a szerelvénnyel egy időben megérkezett ő is. Úgy alakult, hogy a két megállót egymástól 3 centire, szemben töltöttük. Kapaszkodnom nem volt mibe, de amikor feltaláltam magam és a vészkapcsolókat őrző borításban véltem megtalálni az egyetlen lehetséges fogódzót, azt már ő sem állhatta meg mosoly nélkül. Így történt, hogy láthattuk egymás majdnem tökéletes fogsorát. Ha nem közelegne vészesen a 30. szülinapom, akkor még merném Jákob bácsiként emlegetni. De most, hogy már csak 4 nap választ el a "felnőttkor" küszöbétől nem nem bácsizhatok egy nálam csak 25-30 évvel idősebb bácsit. Nem, még Jákobot sem.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. július 27. szerda.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr884262561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása