Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Nos, a lakás a lehető legjobb helyen van. A varos közepén, 10 perc gyaloggal a munkahelytől es ugyanennyi a két belga park egyikétől, ahol el lehet engedni a kutyákat. A lakást nagyvonlakban a bolhapiacról rendeztem be, ott sikerült egy 9 euros kanapéra szert tenni. Két új darabunk is van, egy matrac és egy polc. Azt hiszem ennyivel egy ideig elleszünk. Szóval mint írtam a lakás jó helyen van, tolunk 3 utcára kezdődik a feka negyed, ahol most is vagyok. Helyes népek, csak valamiért a világ legjobb mókájának tartják, ha ugatnak a kutyáinknak. Apropó kutyák. Nagyon büszke vagyok rajuk, otthon egy hangjuk sincs és az utcán is csak az ugató fekáknák szólnak be. Egyébként naponta legalább 15-en nézik meg őket lelassító kocsikból és ugyanennyien állítanak meg minket, hogy hol vettük, mibe került. Itteni segítőim szerint vigyáznunk kell, nehogy ellopjak őket ritkaságuk miatt. A parkban mar találkoztunk egy fajtárssal, de vizsit mást meg nem láttunk. Röviden ennyi. Toki meg nem tort össze, bar kicsit elkeserítette, hogy én több mindent megértek az írott franciából, mint o. Lesz ez meg igy se.

 

 

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. június 22. szerda.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr704262537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása