Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Lássuk csak, mi volt az elmúlt napokban. Vasárnap reggelre végeztem a fordítással. Kellőképpen fel is turbóztam az agyam, és 30 éves fejjel végre felfogtam, hogy az éremnek tényleg két oldala van. 11-re ideértek "boldogulós" unokatesómék és elhajtottunk, az újonnan vásárolt birtokra. Egy amolyan kerti parti. Azért amolyan, mert ők valami egyedi elképzeléssel bírnak a dologról. Természetes, hogy felajánlottuk a segítségünket, de azt egyikünk sem gondolta, hogy végül Töki a bogrács, én pedig a grill mellett állva végzem, miközben mindenki más lazul. Mindegy, megfőztünk. Egészen jó lett a gulyás és a grill cuccok is, Sok lett, ezért B áthívta az apró falucska rendőrösét, azaz a beosztottjait, hogy uzsizzanak. Így a délután, gusztustalan, szardobálós politizálásba fulladt. Ebből szerencsére nem sokat hallottunk, mert a délelőtti főzőcskézésben elfáradtunk és bealudtunk az egyik cseresznyefa alatt. 6 körül ébredtünk, mert a szúnyogok már támadásba lendültek. Egy csípés után vettem észre, hogy a nyakam fokozottan érzékeny. Hamarosan kiderült, hogy a másodfokú égési sérülések miatt. Itthon aztán konstatáltuk, hogy B. hátrányára változott, viszont a kölkök tündériek.

Hétfőre Töki is beteg lett, így most a lakás inkább hasonlít egy rendelőre, mint meghitt otthonra. Szanaszét heverő, használt zsebkendők.Takaró a kanapén, teásbögre mindenhol. Ha szerencséje van neki is eltart minimum 2 hétig.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. május 17. kedd.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr324262502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása