Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

"Keresem azt a 90-60-90-es +/- 5cm méretekkel rendelkező, genetikailag hízásra nem hajlamos, 30 körüli hölgyet, aki testdonor lenne. Szerveim közül, csak az agyamat tartanám meg, így a többit is szívesen cserélem. Fizetni nem tudok, viszont cserébe odaadnám, röplabdában kidolgozott izmos lábaimat, derekam helyét és minden pihenőizmot amitől rubensi alkatnak titulálnak"Vagy valami hasonló hirdetést kéne feladnom, hogy egycsapásra megoldódjon a súlyproblémám. Így van ez, ha kialvatlanul ébred az ember lánya. Mindenféle elborult dolgokon jár az agyam.

Tegnap beszabadultam egy nagyon jó turkálóba és az alábbi, meglehetősen előnyös cuccokkal tértem haza. Farmer halásznadrág, egy kúrvajó, hosszú lenvászon szoknya, valamint egy vadiúj, dorothy perkins poló, és egy pöpec papucs. Mindezt 3000 magyar forintért. Már száradnak. Csiki vitt el a frissen felfedezett helyre. A kellemes női programot épp egy jegeskávéval zártuk a Dérynében, amikor csörgött a telefon. O. volt, J. barátnője, és kért , hogy fordítsak le neki egy 30 oldalas, az arab-izraeli konfliktusról készült tanulmányt a csütörtökön leadandó szakdolgozatához. Hétfőig meg kéne lenni az anyagnak, így történhetett, hogy még reggel ötkor is azt csináltam, viszont ma biztosan kész leszek vele. Rendkívül elgondolkodtató. Választ ad néhány kérdésemre és egészen más megvilágításba helyezi a közelmúlt történéseit. Majd talán egyszer kifejtem.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. május 14. szombat.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr634262500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása