Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Nem tudom, hogy a sok gyógyszer, vagy inkább  para miatt, de a délutáni szundi alatt olyat álmodtam, hogy az kész. Eu-s állásinterjú utolsó köre volt és mind az ötvenen összegyűltünk a NATO- központban. Egy játékos keresgéléssel kezdődött az egész, amikor is az ott értekező magas rangú katonák között meg kellett találnia mindenkinek a saját mentorát, akitől megkaphatta  kis céduláját mely a részleteket tartalmazta. Az én mentorom valamilyen oknál fogva Kerry Weaver lett. Megkaptam a papírost és az eligazításon jelentkeztem. Villámgyors ismertetést kaptunk a gomolyába rejtett shuriken használatáról, a rugóbetétes surranókról, melyek segítségével igazi matrixos lehetetlenségeket tudunk csinálni, és persze a Dagesztánban ránk leselkedő veszélyekről. Repülőre szálltunk és rövid idő után egy temetőre emlékeztető helyen értünk földet a ejtőernyőinkkel. Nem tudom miért, de az ellenfeleim között ott volt még D., aki a gimis legjobb barátnőm, Roló és J akik meg most a legjobb barátnőim. Valamiért Rolóval elhülyültük a dolgokat és utolsóként indultunk el a bázisról. Mire beértük a többieket már jókora tűzharc volt. Valamiféle zombikat lőttek és mindenhol rózsaszín lé folydogált. Roló és én azonnal felismertük a helyzet komolyságát és kettő perc alatt szétvágtunk mindenki a gomolyába ágyazott shurikennel. Azért volt király a találmány, mert nem dobtuk, hanem kaszaboltunk az egyik felével miközben a másik fele a sajtban volt. Mondanom sem kell, hogy jól teljesítettük a feladatot, de pont az eredményhirdetés kezdődött, amikor csengetett anyám.

Na ezt most fejtse meg valaki nekem. Ma úgyis megyek V. boszijához, feldobom neki a témát.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. május 6. péntek.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr794262489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása