Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Asszem kapja be mindenki. Elegem van, szívok, próbálom 3 ember munkáját csinálni ezek meg leszarnak. Homlok is bevigyorog, hogy "Mi újság"? - A fax kivan! az az újság, vegyél fel embert sürgősen, mert meghasalsz, ha végre megjön a cucc az Ec-től és 3 perc alatt lelépek. Nem nyavalygok, egész egyszerűen kurva dühös vagyok, vagy dühös kurva. Kedvem lenne felállni és hazamenni. Aludni egy nagyot, levinni a kutyákat és este vacsival várni Tökit, majd ágyba bújni. Helyette, holtfáradtan hazaesem 7-körül. Ledobom a kutyákat egy órácskára, és ha nincs szerencsém akkor már Töki hazaérkezése előtt bealszom. Ami nem csak azért baj, mert oltári szexpartik maradnak így el, hanem a mezei "átölelem, hozzábújok, érzem az illatát" is. Ki kéne rúgatnom magam, hogy jól végkielégítésnek vagy csak egyszerűen el kellene felejtenem a számlák létezését, és békében ülhetnénk a lakásban, ami ugyan a miénk, de a fűtést a család melege biztosítja, a szobát elménk fénye világítja be, és testünk a tavaszi záporban tisztult. Ha nem várná el ez a kurva társadalom, hogy bizonyíts, eleget tégy, hajts mint egy barom, akkor meg is tenném. Nem vagyok a "természet gyermeke" típus, de a helyzet amiben vagyok az nem épít, hanem földig rombol.

el kéne aludni jó mélyen..... mondjuk six feet under

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. április 28. csütörtök.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr734262483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása