Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő
Tegnap nem tudtam írni , mert idő előtt bealudtam. Ez a hivatalos verzió, a nem hivatalos az, hogy kikapcsolták a netet, mert elfelejtettük befizetni. Ma intézi Töki, de ahogy ezek a malmok őrölnek, nem hiszem, hogy hétfő előtt visszakapcsolják. Nem baj, így most tökélyre fejleszthetem a NFSU2-vel kapcsolatos mindennemű tudásomat. Van egy rettenetesen köcsög drift pálya amit momentán gyűlölök. Bizonyára nem így lesz, ha egyszer majd sikerül átvinnem.

Az esti viharban az volt a klassz, hogy a kutyák végre nyugton maradtak, mert a parától nem tudtak kijönni a fürdőszobából. Na jó, ilyenkor én is bemegyek melléjük, mert kell, hogy tudják vigyázok rájuk. Sadie hálás volt, Kökény még inkább, majd néhány perc elteltével döntött, és a szoba közepére szart. Színes, szagtalan, szilárd, többnyire fából, strandpapucsdarabokból, álló végterméket egy szempillantás alatt továbbítottam a klotyómanóknak, Kökénynél pedig kilátásba helyeztem a vacsora megvonását, ha továbbra is a tilosban jár. Úgy tűnt tudomásul vette, majd az esti pisilésnél a szájában felhozott egy 15 cm-s gilisztát, amit nem tudtam már elvenni tőle. Nyugodjon békében a kis csali.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. április 15. péntek.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr494262468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása