Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Tegnap sikerült B.-vel telefonon egyeztetnem a szándékait illetően. Mert ugye az nem járja, hogy felvegyem a streetfighter jelmezt és Homloknak rontsak az érdekeinket képviselve, miközben tudom, hogy B. lelkesedése és motiváltsága a 0 és -10 közötti tartományban mozog. Gondoltam teszek egy próbát és megkérdezem, hogy a személyi változások fényében érdekelné-e mondjuk még egy fél évig a téma. Nagyon bíztam az igenlő válaszában,de mégis hihetetlen megkönnyebbülést éreztem amikor az Ő szájából hallottam,  hogy az új körülmények pozitívan befolyásolják. Vitathatatlan, hogy Blade terrorja miatt állandó stressz alatt végeztük a munkánkat. B. különösen nagy nyomásnak volt kitéve, mert Blade,akit azóta runnernek hívunk az utóbbi időben már csak a levegővételeinek gyakoriságába nem kötött bele. B. ma este átjön és kidolgozzuk a stratégiát. Meglepem egy kis gombapörivel, hiszen ha most dolgoznék, akkor már én lennék a soron következő ebédfelelős.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. február 3. csütörtök.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr894262421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása