Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Na délután. reggeltem a ringen, de valamit nagyon elkúrjanthattam, mert estére már nem engedett be. Láma felhasználó lévén, az utolsó halványka esélyem is elszállt, hogy valaha kommenteket olvashassak a firkálmányaimról.

Kezd szétzilálódni az idegrendszerem. Elseje óta ismét 3 kölyök van, mert az egyiket visszahozták. Még garanciális volt. Jópofa a csákó, azt mondta azért, mert az asszony nem úgy vette ki a részét a gondozásból, ahogy azt korábban ígérte. Füles kerek 4 napot töltött náluk. Remélem egyhamar nem lesz közös gyerekük... Nos, ami engem illet, imádom az összes kis disznót, csak kezdem azt érezni, hogy pillanatokon belül atomjaira hullik a magánéletem. Sürgősen jó gazdikat kell keresnem, vagy elcserélni a lakást kertes házra, mert ez kezd tarthatatlanná válni. Már azon is gondolkodtam, hogy kérem a korai nyugdíjazásomat, esetleg gyesre megyek. Úgy vagyunk, mint magos Déva vára, amit rendbe teszek estére, szétzilálódik reggelre.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. január 4. kedd.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr124262391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása