Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Minden a repülőjegyek vásárlásával kezdődőtt. Hosszas egyeztetés, viták és félreértések után végre rászánták magukat, hogy meglátogatnak minket. attól a naptól kezdve mindenki lázban égett és számoltuk a napokat. Végül, türelmetlen várakozás után eljött október 20. napja.

A lakás teljes pompályában tündökölt, sehol egy pókhálókezdemény, vagy bakatoll, túlzás nélkül állíthatom, hogy akár a padlón is teríthettem volna a vacsorához, olyan tiszta volt minden.

Este 17.45 kor charleroi repülőterén egyesült újra kis családunk és az irányt azonnal a macskák utca felé vettük. Egy órával később már a nappaliban ültünk miközben végrláthatatlan folyamban került elő a bőröndből a hazai finomságok. És ami a legfontosabb, béke volt. Anyámmal való találkozásaink első 2 órája rendkívül kritikus, ugyanis ennyi idő elegendő ahhoz, hogy halálosan összevesszünk, és olyasmiket vágjunk egymás fejéhez amivel garantáljuk a mosolyszönetet hetekre. Most valamiért mégis mindkettőnkön olyan mérhetelen nyugalom uralkodott, hogy konfliktusnak

Alig 24 órával aután, hogy tisztességben megőszült szüleimet újra magamhoz szoríthattam, azon kaptam magam, hogy, mint eszelős száguldok a Hospital Brugmann felé, törött csuklójú anyámmal a hátsó ülésen. A közeli bevásárlóközpontban voltunk, megleptem egy kis aprósággal és vettünk néhány dolgot itthonra. Már a lépcsőház bejáratánál volt, amikor megbotlott és elesett, teljes testsúlyával a bal karjára. Felült, nem sírt, csak megemlte a karját, majd furán lifegő bal csuklójára nézve ennyit mondott: "Hát ez eltört kisgabikám". A lakásba érve azonnal tárcsáztam a biztosítási papíron található telefonszámot és egy perc múlva már a EuroCross egyik emberével beszéltem, hogy megérdeklődjem mi a procedúra ilyen esetekben.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2008. október 30. csütörtök.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr14263194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása