Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Van ez az aknatető issue mostmár egy hónapja. Az, hogy a garázsba nem tudok beállni nem érdekel, mert a lomoktól egyébként is lehetetlen lenne, de azt, hogy Széppár bácsi nemtörődöm fasz  mivolta miatt a kocsival még csak a felhajtóra sem tudok felállni már sokkal nehezebben viselem. Mint egy harmadosztályú amerikai vígjátékban, harcot folytatok az esti parkolóhelyért azzal a szomszéddal, akinek történetesen dupla garázsa van, de sosem áll be. Még ez is rendben van, hiszen egy kis izgalmat visz a hétköznapjainkba. De hogy az a tetves kb 50eurós tető még mindig nem került a helyére most már baromira idegesít. Pontosan ezért döntöttem úgy, hogy listát készítek azokról az emberekről, akiknek még egyetlen dobásuk van. Jelenleg három nomináltam van, de a lista bármikor bővülhet. A prominens első helyen áll Széppár bácsi fenti okok miatt. Rögtön őt követi Zs, aki ha még egyszer kiejti a száján, hogy adott munkahelyemen túl vagyunk fizetve, felháborítóan sok extra juttatásban részesülünk és mindennek tetejébe elhappoljuk a melót a becsületes, szorgalmas, éhező, belga tehetségektől akkor megmondom neki végre, hogy arról nem én tehetek, hogy a "mantál zseni" fia, egy motiválatlan pöcs és 35 évesen ezért nincs még mindig normális munkája. Dobogós még Fkata az aktmodell, aki része akar lenni az életünknek, viszont mi ezt nem akarjuk annyira. Elegem van a telefonjaiból hogy "Töki meg tudná-e javítani ezt, felszerelné-e azt" és azt sem szeretem, ha este 8-kor ideszól, hogy átjöhet-e 10 percre. Nem bazze, nem!

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. május 24. csütörtök.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr54262910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása