Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

A látszattal ellentétben sok mindent szeretek ebben az országban, de a kellemes dolgokról  minek megemlékezni, ha egyébként sem felejtenénk el őket. Ott vannak ugyanakkor a sérelmek, az általános szolgáltatások igénybevételekor az odafigyelésért folytatott küzdelem, az elrontott és a megcsonkításodra bazírozó telefonszámlák, a közértes bamba képe, és végezetül a legkülönbözőbb formákban mutatkozó és egyben legfőbb ellenségünk az adminisztrációs hiba. Néha az az érzésem, hogy magam is csak egy adminisztrációs hiba vagyok és annak idején  a megmérettetés sem nekem sikerült, hanem Szabados Gizellának, csak véletlenül engem értesítettek helyette. Én persze éltem a véletlen és a sors nyújtotta lehetőséggel és azóta létező összes módon szívok. Ha nem veszem sorra, csak a nagyobb volumenű és súlyosabb anyagi kárral fenyegető tévedések sorozatát, melyeket az elmúlt 21 hónapban mért ránk a sors, akkor is elég terjedelmes lenne a lista. Az már csak hab a tortán, hogy rendszerhiba miatt nem küldtek meghívót a francia kurzusra sem, így a tanfolyam első 4 órájáról lemaradtam, ahogy kell. Mondanám, hogy kapja be, de ki?

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2007. március 9. péntek.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr234262849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása