Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

A pénteki megbeszélésen felvetettem Forehead-nek, hogy az addig rendben, hogy volt egy kiszavazóshow, de most már, ha mást nem egy-két sztárvendéget hívhatna kisegíteni. Nem örült az ötletnek, de végül abban maradtunk, hogy megszervezi a felmentősereget vagy egy nyugdíjas otthon lakóiból, vagy bangladesi gyerekmunkásokból. Már első hallásra is remeknek tűnik mindkét verzió. De mi van olyankor mint pl most? B. péntek óta beteg, a meló pedig nem lesz kevesebb. Amit tudok megteszem és igazán nincs lelkiismeret furdalásom az 5-10 perc miatt, amit blogolással töltök. A múlt heti fogadalmaim közül csak a klumpás realizálódott. Kezdek bekattanni.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. március 7. hétfő.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr584262445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása