Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Ezen a kellemes, szinte már tavaszi délutánon még mindig a belső szubsztanciák foglalkoztatnak leginkább, ezen belül is Kimberley Clark rejtélye. Ez a kincs egy nagy titok... Gondolom időzítő szerkezettel és nem szagérzékelővel működik. A lényeg, hogy bizonyos időközönként kellemes illattal árasztja el a legkisebb helyiséget. Remek találmány, de mit sem ér amíg  nem teljesen megoldott a wc-kefe használata. Szar ez a téma, ugorjuk.

Álmodoztam is a wc-n. Elképzeltem amint a gépnél ülök és a sokadik bejegyzésemet ejtem a blogban, amikor Blade betoppan a következő felkiáltással: "Nem vagyok laza, de menjetek haza". Ha ezt 14.30-ig megteszi, akkor azt mondom, mégsem olyan kecseg. Ha nem akkor 3-kor úgyis lelépek mint a szél.

Itt esz a fene, pedig otthon kulát gyűjthetnék (csak nem tudok elszakadni) és kitaksizhatnám végre a lakást.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2005. január 7. péntek.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr674262397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása