Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) család (3) csalad (1) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) kórház (1) korház (2) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

A hozzáértők most bizonyára azt gondolhatják, hogy Töki és én kompenzálunk. Beteljesületlen születésnapi vagy karácsonyi vágyainkat váltjuk valóra, amikor játékokkal lepjük meg magunkat, így 34 éves fejjel. Egy egészséges, hasonló korú nő valószínűleg méregdrága parfümöt, vagy táskát kér ajándéka, én pedig sing start, vagy guitar hero dobszerkót. Ha újra az az  ötéves Zsabóka lennék, aki  olthatatlan gyermeki lelkesedéssel várja a jövőt, akkor a "ha nagy leszek"  kezdetű mondatomat minden bizonnyal úgy fejezném be, hogy játék-tesztelő és semmi esetre sem úgy, hogy tenger-biológus, ami egyébként szintén álom maradt, hiszen végül egy, már nem praktizáló angoltanár lett belőlem. De ma már senki sem teszi fel nekem a kérdést, ugyanis felnőtt vagyok és bár választásunk mindig van, bártorságunk idővel egyre kevesebb lesz és eljön az idő, amikor késő váltani. Játszani viszont sosem. Játszani kell, mert az jót az egészségnek. Tulajdonképpen terápiás jellegű, mert felszabadít, megnevettet, kikapcsol és, ha csak órákra is, de visszaforgatja az időt és olyankor ér újra gyereknek lenni. Ezért kell a wii fit, a guitar hero, a sing star, a buzz és legújabb őrületünk a dj hero. És amikor 20 év múlva a gyerekeink kiröhögnek minket a sok régi gadget láttán, akkor ütőkártyaként előveszem, a gondosan elcsomagolt és még mindig működőképes atarit. 

 

 

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2009. november 10. kedd.  |  1 komment |   | 

Címkék: játék djhero

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr554263400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_74111 2009.11.11. 21:48:54

Igen, igen! Ugy legyen! Mikor pár hete megláttam a boltban, akkor gondoltam is, hogy na ezt még biztos nem láttátok, de szerintem ti nagyon birnátok a játékot ezen! És lám, hi-hi, elmentetek nem vásárolni, csak ugy nézelődni és tessék! Na, majd nemsokára bemutatót tartol ugye? Erre kíváncsi leszek! Már én is várom a karácsonyt, látni az arcot, jaj, olyan jó lesz! Ja, és gyereknek lenni, a legjobb dolog a világon! És ez mind benned van, tudom miről beszélek! Annyi éves vagy, ahány évesnek érzed magad (ilyenkor a wii-vel ne törődj, mond neki, hogy maradj magadnak), hát játsz!!! :)))
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása