Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Zen

Nem tudom, hogy kiben milyen zen attitűd uralkodott, de anyám 10 napos ittléte felhőtlen boldogságban, egyetértésben és persze kényeztetésben telt, úgy, hogy egyikőnk sem szedett még csak herbal alapú szedatívot sem. 38 múltam, egyke vagyok és az első gyermekemet várom, így érthető, hogy anyám sosem volt még ultrahangos vizsgálaton, ezért magammal vittem Buxa doktorhoz, hogy láthassa Pankát, aki a vizsgálat teljes időtartama alatt természetesen háttal volt, csak a haját és az egyenletesen lóbált karját lehetett látni. Utóbbi általános jelenség, csak még azt nem tudtuk eldönteni, hogy ilyenkor kiinteget, vagy beinteget. Mindenesetre  könnyekig hatódva hagytuk el a rendelőt. Még laza 2 hónap és végre megérkezik.

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2013. szeptember 10. kedd.  |  Szólj hozzá! |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr885592860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása