Friss kommentek

Címkék

anyád parázik (1) anyám (2) apnea (2) banándugó (1) baratok (1) be (2) békés (1) boldog (1) Címkék (3) csalad (1) család (3) családalapít (1) csizma (1) divat (1) djhero (1) életkép (1) emigrans (2) extrém (1) fogy (1) giccs (1) gipsz (1) haza (1) hifi (2) high end (1) hülyék (1) irányít (1) ízlés (1) játék (2) jfk (1) karácsony (1) kaszt (2) kererűsó (1) költözés (1) kölyök (1) kor (1) korház (2) kórház (1) mankók (1) nézném (1) nyár (1) Panka (10) purgál (2) sims (1) szenved (1) szívás (2) szülés (3) tél (1) töki (2) törés (1) ünnep (1) utazás (1) változik (2) vergődik (1) villa monte carlo (1) zene (1) Címkefelhő

Régóta foglalkoztat a gondolat és most úgy döntöttem, hogy számolva a lehetséges következményekkel mégis szánok néhány sort a jelenségre. Amíg nem voltam érintett azt gondoltam, hogy az irigység beszél belőlem, de mióta a hurkák alatt az én hasam is elkezdett kerekedni és nekünk is vannak uh-felvételeink születendő gyermekünkről, azóta sem érzem a késztetést, hogy akár a előbbiről, akár utóbbiról képeket osszak meg a a különböző közösségi oldalakon a kispajtásaimmal.

A mutogatás egy szolidabb formája, ahol a hormonoktól túltengő, mérhetetlenül boldog kismama ruhában simít végig gömbölyödő pocakján, az a világ legbájosabb fotója is tud lenni, így amikor kritikával illetem az érintetteket, akkor nem ezekre a képekre gondolok, Sokkal inkább a tükör, vagy a telefon előtt  felhúzott felsővel, vagy melltartóban pózoló, egyébként mindaddig általam intelligensnek és okosnak tartott leendő anyákra. Értem én a világgákürtölés ezen formáját, de hová lesz ennek a csodának az intimitása ? Nők, anyák, hová teszitek ilyenkor a józan eszetek? Meg vagyok arról is győződve, hogy a lázasan lájkolók és hozzászólók is csak azért nyilvánulnak meg, mert egy várandós nőnek senki sem meri az arcába dörgölni, hogy "ez mennyiben tartozik a világra?". Helyette cukiznak, formásoznak, uh láttán pedig tisztanyjáznak , ha már ilyen hülye helyzetbe hozta őket a posztoló. Azt gondolom, hogy ugyanennyi erővel lehetne a megtermékenyülés pillanatát idéző fotóval, majd később pedig a szülést megörökítő vágatlan videóval is kedveskedni barátainknak, ismerőseinknek.

Most bizonyára akadnak, akik rosszallóan ingatják a fejüket és rosszinduatot vélnek felfedezni a sorok mögött. Nem, nincs ilyesmiről szó. Tökéletesen megértem a közléskényszert, csak a mértékét nem. Megosztjuk az új sérónkat, a frissen vásárolt táskánkat, a jól sikerült vacsora képét, vagy egy eladó lakást és pont ezért aggaszt, hogy a még meg nem született gyermeküket is ebbe a kategóriába sorolják sokan...

POSTED BY |  NaomiHenger  |  AT 2013. június 21. péntek.  |  4 komment |   | 

A bejegyzés trackback címe:

https://zseer.blog.hu/api/trackback/id/tr425371957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kbk 2013.06.21. 21:44:24

Megbeszéltük, egyetértünk. Az komoly, hogy uh-felvételre azt mondják, tiszta anyja? Édes istenem, milyen gazdag és sokszínű a te állatkerted!

NaomiHenger · http://zseer.blog.hu 2013.06.22. 00:34:35

@Kbk: Csodálkozol? Ha már állatkert, legyen színes!:)

Viktória Paulon 2013.07.24. 11:08:18

En lattam a jelenseg csucsat, idefigyelj: facebookon posztban egy 20 hetes uh felvetel, egy kis elemzessel kiserve, miszerint, nagy az izgalom, remelem lany, de lehet hgy fiu, mert nem lehet pontosan eldonteni, hogy egy megduzzadt kisajak vagy egy herezacsko lathato, szerintetek? Tette fel a kerdest az anya a vilagnak. Es, nem hiszed el, de a sok onjelolt specialista szazszamra kommentelt, szerinte micsoda, kuki, csiklo, kis es nagy ajak, szemeremdomb, minden szerepelt, a deedi, decuki mondatreszekhet csatolva, termeszetesen.
Tegyuk fel, hogy lesz facebook 12 ev mulva, kepzeljuk el, adabsurdum, hogy all meg a vilag, es a koolajvalsag se fajul el, es ez a gyermek termeszetes kivancsisaggal bongeszi szulei timeline-jat, es hanyingerrel vegyes szegyenben sullyedne el a fold szinerol, hogy mindazt, amit o eppen szemermesen eltitkol, az ott egy kitarulkozott elemzesben van.

NaomiHenger · http://zseer.blog.hu 2013.07.26. 21:51:01

Ez azért tényleg abszurd. Jöhetnek a megváltozott elmeállapottal, de az sem mentség. Én is ma láttam egy 36 hetes hasat, fb egyenesben, de már nem is teszem szóvá...
© zseer.blog.hu
süti beállítások módosítása